dinsdag 10 mei 2016

Welkom!


Welkom

Vandaag schrijf ik de eerste blogpost voor Hooray & Thanks

Ik stel voor om te beginnen met mezelf en Hooray & Thanks voor te stellen.


Ik ben Marloes, 27 jaar en ik woon in Strijen. Ik woon hier samen met mijn vriend, en 2 katten. Wij wonen sinds oktober 2014 in een nieuwbouwwoning, daarvoor hebben we 3 verschillende anti-kraak huizen gehad. Daardoor hebben we veel kunnen oefenen met inrichten, verven en verbouwen, en wisten we in dit nieuwe huis precies wat we wilden. Al is het nog steeds niet helemaal af, er blijven altijd wel nieuwe projectjes op ons pad komen. Maar dat vind ik alleen maar leuk! Ik hou van verandering, en er komen dan ook regelmatig nieuwe accessoires en kleine meubels bij, of er gaan oude weg.
Ik heb mij voor de inrichting van ons huis laten inspireren door verschillende woontijdschriften (zoals de vt wonen, 1 van mijn favorieten), door blogs, Pinterest, Instagram en vintage en design winkels. In iedere stad die ik bezoek ga ik op zoek naar de leukste en hipste winkels, om weer nieuwe inspiratie op te doen voor mijn huis, maar zeker ook voor Hooray & Thanks.

Ik ben graag bezig met styling en interieur, ben gek op Vtwonen (zowel het tijdschrift als het tv programma op SBS6), heb een liefde voor kaarten met positieve en inspirerende quotes, hou van mooie prints en foto's en ben gek op het inpakken van cadeaus op een originele en persoonlijke manier.

Hooray & Thanks(www.hooraythanks.nl) laat al deze liefdes samenkomen.Hooray & Thanks is in september 2015 officieel online gegaan.
De naam zegt eigenlijk al heel veel.
Hooray staat voor feest, voor van iedere dag een feestje maken. Voor vieren, en bij vieren horen cadeautjes!
Thanks staat natuurlijk voor bedanken. Ik bedank anderen graag. Mijn familie, vrienden, buren, maar ook mijn klanten.
Hooray & Thanks staat dus voor geven en bedanken. En dat doen we met kaarten, cadeaus, woonaccessoires, feestelijke artikelen en kids musthaves.
We verkopen gifts & cards in Scandinavische sfeer, met veel zwart-wit en hout.


Hooray & Thanks wil graag anders zijn dan andere webwinkels, door zich bezig te houden met duurzame productie. Dat vinden wij belangrijk.


Ook houden wij van Nederlandse ontwerpers. Want wat heeft ons land een hoop mooie kleine vormgevers, die heel veel mooie producten maken. Alle merken die wij verkopen zijn dan ook van Nederlandse bodem, fijn, want zo besparen we ook weer in transportkosten, zijn de lijntjes kort en hebben we gemakkelijk persoonlijk contact.
Dat vinden wij ook belangrijk. Ik, Marloes, hou van persoonlijk contact. Met mijn klanten, maar ook met de leveranciers van de producten. We begroeten elkaar bij de voornaam, vragen hoe het gaat en wensen de ander een fijne dag. Met een glimlach samenwerken, dat is wat wij belangrijk vinden.

Ik en Hooray & Thanks, wij willen graag sprankeling brengen, een klein beetje positiviteit, dit doen wij dus door dat persoonlijke contact, en door te vieren en te bedanken.
De bestellingen bijvoorbeeld, die worden altijd met zorg en aandacht ingepakt. Het duurt dan wel even iets langer, maar het hoeft allemaal niet snel. En.. we zorgen dan wel weer dat het zo snel mogelijk bij de klant op de deurmat ligt, het liefst binnen 48 uur!
We willen anderen graag blij maken en een glimlach op het gezicht bezorgen. Er zit dus veel liefde in de productie van de artikelen, maar ook in het inpakken, versturen, en het hele proces daar rondom heen.

Ik wens je nog een fijne dag!

Liefs,
Marloes
Geen opmerkingen:

Een reactie posten